Altijd de nieuwste pakketten

Kerstpakketten 2020

Bij veel bedrijven zie je ieder jaar dezelfde soort pakketten die worden uitgedeeld rond de kerstdagen. Terwijl kerstpakketten 2020 helemaal niet hetzelfde hoeven te zijn, sterker nog er zijn tegenwoordig zeer veel verschillende soorten pakketten beschikbaar. Bekijk je het assortiment van kerstpakkettenexpress.nl dan zal je zien dat je niet ieder jaar met een zelfde pakket  hoeft aan te komen. Maar liefst 1000 soorten pakketten bij kerstpakkettenexpress.nl, geen jaar een pakket meer die lijkt op het vorige jaar. Ga voor een origineel pakket wat niet alleen uit food bestaat.

Verschillende opties

Jarenlange ervaring met het ontwikkelen

Je staat er niet erg bij stil maar het hele jaar is een team van specialisten bezig om weer perfecte kerstpakketten 2020 te ontwikkelen en samen te stellen. Al het hele jaar zijn zij bezig op beurzen en alle andere markten om het beste op de markt te verkrijgen, dit kun je terugzien aan het pakket wat je krijgt van je werkgever rond de kerstdagen. Of je nu van een kerstpakket houd met drank, of voor de vrouwen een heerlijk verwenpakket met zalige luchtjes aangevuld met een handdoek of iets anders leuk en lekkers. 

Groot aanbod

Voor iedereen aparte kerstpakketten

Bedrijven nemen vaak voor ieder personeelslid een zelfde kerstpakket, dit is niet nodig. Heb je mannen en vrouwen binnen je bedrijf dan kun je tussen de verschillende pakketten ook onderscheid maken. Kerstpakketten zijn er namelijk voor mannen en vrouwen, bijvoorbeeld voor mannen een bierpakket en voor vrouwen een wellness pakket. Maar ook andere thema’s zijn mogelijk voor je medewerkers of relaties, in veel gevallen zijn de mensen van je bedrijf nog meer tevreden dan een standaard pakket.