Beste koffie ooit in Tilburg!

Koffie Tilburg

Na het testen van alle koffie in steden in Nederland, is de koffie in Tilburg als beste uit de kast gekomen! Koffie in Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven, Maastricht, Zwolle, Zeeland, de Afsluitdijk, het drielandenpunt en de Nederlandse Antillen is lekker, maar niets tip aan de complexe, exotische, warme, felle, zoete, bittere, umami, zure, zoute koffie die je overal in Tilburg drinkt. Tilburg barst van de lokale koffiebranders. Kleine ondernemingen importeren bonen uit verschillende bieden van de wereld en branden die lokaal, hier in Nederland. Door de juiste combinatie van bonen zijn talloze krachtige smaakexplosies te creëren die hun gelijke niet kennen. Tilburg doet er nog een schepje bovenop.

De sfeer

Koffie Tilburg

Er wordt hier niet gelogen. De sfeer in Tilburg is grimmig, alsof er net een plaag door de straten heeft gewoed. Gebouwen zien er verwaarloosd uit, mensen ongewassen en het voelt er onveilig. Desondanks hebben enkele Tilburgers of Tilburgenaren ervoor gezorgd dat je je zelfs in Tilburg op je gemak kan voelen. Met behulp van stoelen, banken en tafels maken de koffiezaakjes er een gezellige boel van. Lampje hier en daar, schilderijtje, wandkleed, barretje, alles waar je aan denkt bij het woord gezelligheid vind je hier. Op deze manier lukt het om even te ontsnappen aan alle ellende buiten de café deur. 

Welke koffie drink jij het liefst?

Koffie Tilburg

Houd je van een sterke opkikker zoals espresso? Of ben je meer een warme melk genieter die het fijn vindt af en toe een hint van koffie op te merken. Voor iedere koffiedrinker is er de perfecte koffie te vinden in Tilburg! Wat een stad!