Bewegen van de markt

innovatieplatform

Wanneer je mee kunt gaan door middel van een goed innovatief vermogen, zul je altijd in de top mee kunnen draaien. De markt staat nooit stil, waardoor je wel mee moet bewegen om niet achter te blijven. Hierbij is het van belang dat je zowel voor de korte termijn als de lange termijn voldoende geld blijft verdienen, door te experimenteren kun je dit succesvol maken. Betrek bij het experiment ook de mensen waar het uiteindelijk om draait, dit is de klant. 

Zorg dat je experiment niet faalt

Met het innovatief vermogen experimenteren kan de waarde gezien worden van het nieuwe ontwikkelde product, na de ontwikkeling van het product of de dienst vraag je de klanten om hun mening. Je experiment zal alleen slagen, als je de feedback serieus neemt en er ook echt iets mee doet. Het prototype kun je dan aanpassen aan de hand van de opmerkingen, en een succesvol nieuwe dienst of product lanceren. Doe je dit goed als bedrijf dan worden de producten als waardevol gezien.

innovatief vermogen

Benut maximaal je team mensen

Innovatief vermogen betekent niet dat je met een bepaald team aan de slag moet gaan, hoe meer hoeken uit het bedrijf erin worden betrokken hoe beter het is. Je wilt van alle kanten feedback krijgen, van hoog tot laag moet betrokken worden in het proces. Iedere laag van je organisatie moet meehelpen, om een zo goed en breed mogelijk beeld te krijgen over de dienst of het product. Alleen op deze manier kun je er zeker van zijn dat de ontwikkeling geschikt is voor de hele samenleving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *