Cosmos coin kopen

  • door
cosmos coin kopen

De Cosmos coin kopen betekent ATOM kopen, want ATOM is de Cosmos coin. Er komt steeds meer interesse in het ecosysteem Cosmos, en daarmee in de token die daarbij hoort, de ATOM. Is het de moeite waard om te investeren in Cosmos, en dus in ATOM?

De Cosmos coin kopen betekent  ATOM kopen

Cosmos gooit hoge ogen in de crypto wereld. De bedenkers van het Cosmos ecosysteem mikken hoog. Ze willen namelijk een crypto scheppen die tussen verschillende blockchains kan communiceren. Dit noemen ze het blockchain interoperability  platform. Met andere woorden: one crypto to rule them all. Een hoog ambitieniveau, en dus ook het potentieel om stratosferische hoogtes te bereiken met deze crypto. Maar voor hetzelfde geld mislukt het project, of komt er nog een beter alternatief voor Cosmos. En dan worden de Atom tokens natuurlijk waardeloos. Het grote voordeel van het kosmosplatform is dat crypto ontwikkelaars zich alleen maar druk hoeft te maken over hun eigen applicatie. Want communiceren met de blockchain, dat neemt Cosmos voor zijn rekening. Natuurlijk heb je wel Atom coins nodig om Cosmos te laten werken. En dat is het verdienmodel achter dit platform.

cosmos coin kopen

ATOM (Cosmos) coin kopen, is dat verstandig?

Als je sterk gelooft in het concept achter Cosmos, dan is het natuurlijk een goede belegging. Want als Cosmos zijn beloftes waarmaakt en inderdaad dé tool wordt om te communiceren met blockchains, dan ga je geen spijt krijgen van je aankopen van Atom. Omgekeerd is en blijft het natuurlijk heel speculatief. Er kunnen betere alternatieven komen, of de overheid kan alle crypto’s gaan verbieden of sterk aan banden leggen. Wat je ook besluit, voordat je de Atom (Cosmos) coin kopen gaat, zorg dat je een beetje snapt hoe Cosmos werkt. Zo kan je besluiten of het voor jou een goed idee is om in Atom te beleggen of niet. Ook vind je hier een stap voor stap handleiding voor het kopen van deze munt. Wil je nog meer beleggingsideeën leren kennen? Breng dan een bezoekje aan Bankr, dé financiële website van Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *