Creatief met Letter stickers

  • door
stickers

In dit handige artikel leggen we uit wat letter stickers zijn en wat je er allemaal mee kan. 

Wat zijn letter stickers?

Letter stickers, ook wel plakletters of tekst stickers genoemd zijn een van de meest gebruikte segmenten van de signage-industrie geworden. Dit omdat het op elk glad oppervlak kan worden aangebracht. Letter stickers zijn gemaakt van zelfklevend vinylmateriaal (stickerfolie) waardoor het gemakkelijk aan te brengen is. Het ziet er niet alleen erg strak uit, maar het is ook zeer duurzaam , het gaat vele jaren mee en is een betaalbare oplossing.

Stickervellen met Letter stickers worden geleverd in voorgesneden vormen letters en cijfers die allemaal tegelijk of afzonderlijk kunnen worden aangebracht, afhankelijk van jouw behoefte.

Waar kun je letter sticker allemaal voor gebruiken?

De applicatiemogelijkheden zijn eigenlijk eindeloos! Letter stickers zijn een gemakkelijke en betaalbare manier om jouw auto, vrachtwagen, bestelwagen, boot, raam of muur te voorzien van een mooie versiering of om informatie te laten zien. Of je nu reclame wilt maken voor jouw bedrijf, je bedrijf wilt promoten of een raam of muur wilt decoreren, letter stickers zijn de oplossing waar je naar op zoek bent als het gaat om uiteenlopende uitingen.

Hoe kom ik aan letter stickers en kan ik deze zelf maken?

Ben je opzoek naar tekst stickers voor jouw volgende creatieve project of gewoon, omdat de plak letters super handig zijn om bijvoorbeeld op een brievenbus op te plakken? 

Mijn favoriete online winkel waar je zelf letter stickers kunt maken is Stickey. Ze hebben een groot aanbod aan standaard letter stickers, in verschillende maten en vele kleuren die je snel kunt bestellen, maar als je echt creatief bent kun je ook zelf tekst stickers ontwerpen in hun handige tekst sticker tool. Je kunt in deze tool zelfs eigen lettertypes uploaden en je ziet direct hoe het er uiteindelijk uit komt te zien.

Conclusie

Met behulp van op maat gemaakte of standaard letter stickers kun jij dus genieten van hoogwaardige (bedrijfs)uitingen of decoratie met geweldige ontwerpen, kleuren en duurzaamheid tegen relatief lage kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *