De sterke kanten van Turnkey Facility: expert in onderhoud en facilitaire diensten

Turnkey Facility

Wie vastgoedeigenaar is weet hoeveel daar bij komt kijken. Het onderhoud en de voorzieningen zijn volledig jouw verantwoordelijkheid. Of je nu eigenaar bent van een winkelpand, een kantoor of een woonruimte: jij bent de baas en jij moet van alles kunnen regelen. Of toch niet? Turnkey Facility neemt die taken uit handen zodat jij iets anders kunt doen met je kostbare tijd.

Wat is facilitaire dienstverlening?

Turnkey Facility

Facilitaire dienstverlening, wat is dat nou precies? En wat valt daar allemaal onder? Als je facilitaire diensten verleent, dan zorg je ervoor dat je ondersteuning biedt daar waar het nodig is. Volgens de Dikke van Dale betekent faciliteren zowel het vergemakkelijken als het voorzien van faciliteiten. Bij Turnkey Facility ontzorgen ze jou volledig.

Maatwerk is belangrijk

Turnkey Facility levert alleen maatwerk. Ze maken samen met jou afspraken over wat er moet gebeuren. Zo kunnen ze jou volledig ontzorgen door het gehele onderhoud van het gebouw op zich te nemen. Je hoeft dan nergens naar om te kijken. Een storing of beschadiging? Dat lossen zij gewoon op. De vakmensen van Turnkey Facility hebben verstand van zaken en weten waar ze mee bezig zijn. Ook zorgen ze ervoor dat je altijd een persoon als aanspreekpunt hebt. Dat is wel zo handig. 

Nog niet overtuigd?

Turnkey Facility

Ga eens rondkijken bij andere vastgoedeigenaren. Kijk hoe zij dit aanpakken en bij wat voor bedrijven ze aankloppen. Want de kans is heel groot dat je niemand zal vinden die dit allemaal zelf uitvoert. Waarom zelf doen wat een ander beter kan?