Een snelloopdeur in je bedrijfspand?

  • door
goede oplossing

Al een aantal jaar zit ik in het bedrijfspand waar mijn bedrijf gevestigd is. Ik ben heel tevreden met dit pand en het bevalt mij en mijn medewerkers erg goed. Omdat mijn bedrijf in de logistieke sector is, is er dagelijks veel gaande. Veel mensen en veel goederen, en dat dag in en dag uit. Het is er altijd vrij druk, maar daarom heb ik ook de beste medewerkers in dienst. Hoewel het pand en de manier van werken goed bevalt, zochten we toch voor een manier dat het werken net wat makkelijker kon maken. Toen iemand me de tip gaf om een snelloopdeur te laten plaatsen, in bijvoorbeeld de hal,  leek mij dat de ideale oplossing. 

handige deur

Een handige deur

Voordat ik kon beslissen of ik zo’n deur in de hal van mijn bedrijfspand wilde laten plaatsen, wilde ik er een wat meer over weten. Toen ik op het internet zocht naar een bedrijf voor deze deuren ben ik BMP Nederland tegengekomen. Op deze site werd alles goed uitgelegd en dat vond ik erg prettig. Met een snelloopdeur kan de stroom zowel mensen als goederen verbeterd en geoptimaliseerd worden. Daarnaast verbeteren deze deuren ook nog eens de hygiëne en de kwaliteit van de lucht, en dat is weer prettig voor mijn werknemers. Ook kan deze deur meehelpen bij de duurzaamheid van het pand. Dat komt doordat er met deze deuren op energie kan worden bespaard omdat hiermee de ruimtes kou- en tochtvrij gemaakt kunnen worden. En dit kan weer energie en kosten besparen. Ik was zo enthousiast over deze soort deuren dat ik contact heb opgenomen met BMP Nederland. Zij plaatsen zulke snelloopdeuren. Ook hebben ze verschillende soorten deuren waardoor er gegarandeerd een goede deur tussen zit die goed bij mijn wensen en bij mijn bedrijf past.

veel voordelen