Eerste indruk van je tuin

Bosmaaier

Een prachtige tuin die goed verzorgd is, de eerste indruk voor de bezoekers die bij je op visite komen. Je bent natuurlijk graag in de tuin en vind het ook leuk om je tuin of gazon goed te onderhouden. Met een bosmaaier van toolnation.nl kun je simpel en eenvoudig je tuin in goede conditie houden. In het assortiment van bosmaaiers vind je altijd wel de geschikte om je tuin netjes en verzorgt mee te houden. Of je nu een ervaren tuinier bent, of je het echt als hobby doet maakt geen verschil. 

Tuin bijwerken

Bijhouden van je gazon 

Moet je een wat ruwere tuin maaien of is de ondergrond niet vlak dan is een bosmaaier perfect om dit te maaien. Bijzonder geschikt om in hoeken van de tuin te komen, of rond bomen en perkjes waar je met een gewone maaier niet bij kunt. Maar ook het zagen van dunne takken, struiken behoort tot de vele mogelijkheden die je ermee kunt doen. Om je gazon te trimmen heeft toolnation.nl speciale maaiers gazonmaaiers in het assortiment.

Gazon

Soorten aandrijving van een maaier 

Om een bosmaaier aan te drijven zijn er verschillende manieren, een maaier die op stroom werkt heeft als voordeel dat je nooit met een lege accu te maken kunt krijgen. Nadeel is wel dat je altijd te maken hebt met een snoer en je een stopcontact in de buurt moet hebben. Een maaier die op een accu werkt is makkelijker, feit is wel dat je over een reserve accu moet beschikken anders moet je wachten tot de accu weer opgeladen is. De sterkste variant is een maaier op benzine, nadeel hiervan is het bijvullen en het geluid wat het gereedschap maakt.