Ga voor veilig en voordelig

Inspectie van je bedrijf betreft de machines en bijvoorbeeld opslagvaten moet op een veilige manier gebeuren, gelukkig hoeven er tegenwoordig geen mensenhanden meer aan te pas te komen. Door gebruik te maken van een indoor inspectie drone kun je visueel alle objecten vanaf verschillende kanten visualiseren, van binnen van buiten en extra opnames maken op plaatsen waar je twijfelt of deze onderhoud nodig hebben. Een drone kan in tegenstelling tot een inspecteur beelden maken, die je achter kunt bekijken om de situatie nog beter in kaart te krijgen.

Waarom kunnen drones je helpen? 

Vaak moeten er bij een controle steigers gebouwd worden om bepaalde materialen of machines visueel te kunnen controleren, als het tegenzit dan kan dit de werknemers belemmeren of in de gevaar brengen. In de meeste gevallen moet er ook een hoogwerker aan te pas komen, om de inspecteur op de plaats te krijgen voor een controle. Met een indoor inspectie drone, kun je zonder een inspecteur nodig te hebben een controle plaats laten vinden vanaf alle kanten van het object. Een inspectie is niet alleen veiliger en sneller met een drone, maar het bespaart meer als de helft aan kosten dan met een inspecteur te werken.

In buizen en leidingen

Grote leidingen en buizen zijn essentieel voor de werking van een fabriek, echter wanneer de binnenkant van een buis niet goed functioneert door beschadigingen kan dit tot grote schade leiden binnen het bedrijf. Door regelmatig een indoor inspectie drone door de buis te laten gaan, heb je beelden om te kunnen beoordelen of er beschadigingen zijn. Je weet exact de locatie en de plaats waar de knelpunten zich bevinden, hierop kan de monteur direct naar de locatie om dit te verhelpen. Door het probleem bij de kern aan te pakken voorkom je dat je meerdere keren stil komt te staan als bedrijf, wat veel geld kost.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *