Maximale bezettingsgraad

Room management

Heb je er als bedrijf moeite mee om je kantoorplekken optimaal te verhuren, of een vergaderruimte niet maximaal te bezetten? Waar loopt het fout, heb je niet voldoende inzicht wanneer er een ruimte wel of niet gehuurd wordt? Met room management heb je perfect in beeld wanneer een ruimte is gehuurd, en wanneer er nog ruimte is. Zijn er bepaalde uren die structureel niet geboekt worden? Met deze gegevens kun je aan de slag om effici├źnter te gaan werken.

Room management

Eenvoudig boeken voor je relaties

Je wilt voor je relaties alleen het eenvoudigste en het beste, door gebruik te maken van room management kan er eenvoudig worden geboekt via een app of via je mail. Maar ook wanneer je in de ruimte bent is het eenvoudiger, extra apparatuur of een kopje koffie kan via de extra module worden aangevraagd. Maar ook als je als klant weet dat je meer tijd nodig hebt, is er die ruimte dan boek je simpel nog wat tijd bij met een druk op de knop. Op deze manier zijn er veel mogelijkheden met extra modules.

Geen kostbare tijd verliezen

Zoeken naar de goede vergaderruimte is er met room management niet meer bij, het systeem laat namelijk precies zien wat de status van de ruimtes is en waar deze liggen. Volg eenvoudig de aangegeven route en je komt bij de kamer waar je zijn moet, met wayfinding vind je alles in een oogopslag. Aan de buitenkant van de ruimte is er ook een display aanwezig die aangeeft of de kamer bezet is, en wanneer deze eventueel weer vrij komt. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *