Op zoek naar nieuwe promotie-opties? Deel bedrukte aanstekers uit!

  • door
bedrukte aanstekers

Als ondernemer zijnde kun je er tegenwoordig eigenlijk niet meer onderuit om jezelf fanatiek via internet te profileren. Door al dit online promotiegeweld zou je echter bijna vergeten dat ook de wereld buiten het internet om vele mogelijkheden biedt tot het maken van reclame. En dit is eigenlijk wel nodig ook, want ‘offline’ reclame maken blijft een van de beste manieren om de naamsbekendheid van je bedrijf te stimuleren. De mogelijkheden om zo te adverteren zijn zowat eindeloos, maar wat altijd goed blijft functioneren is het uitdelen van promotieartikelen. Gratis, welteverstaan. Met jouw bedrijfsnaam bedrukte aanstekers zijn hier een geschikt voorbeeld van. Hieronder lees je waarom promotieartikelen zo’n goed marketingmiddel vormen en waarom aanstekers hier bij uitstek geschikt voor zijn. 

bedrukte aanstekers

Twee goede redenen inzet promoartikelen als marketingmiddel

Om twee heel goede redenen is het slim om als bedrijf zijnde gratis promotieartikelen uit te delen met de naam of het logo van je bedrijf erop gedrukt:

  • Veel mensen houden er erg veel van om gratis iets overhandigd te krijgen. Je promotieartikelen onder de mensen krijgen is dan ook zeer eenvoudig.
  • Bewust of onbewust komen deze mensen vervolgens steeds weer in aanraking met de naam en/of het logo van je bedrijf. Dit heet hoe dan ook een gunstig effect op je naamsbekendheid.

Hoezo zijn aanstekers zo geschikt?

Als je op zoek bent naar een promotieartikel om bovenstaande bedoelingen kracht bij te zetten, dan zijn aanstekers zeer geschikt. Het is namelijk altijd gunstig om voorwerpen hiervoor in te zetten die mensen voor hun plezier (bijvoorbeeld om te roken of om sfeerverhogende kaarsjes aan te steken) of uit noodzaak (om het gasfornuis aan te steken of om licht te maken op het moment dat de stroom eens uitvalt) gebruiken. Zo associeert men al snel jouw bedrijf met iets positiefs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *