Overal te gebruiken

drinkwater tanks

Iedereen denkt tegenwoordig wel aan het milieu, minder stoken, zonnepanelen gebruiken en de woning isoleren. Toch wordt er vaak vergeten dat je met minder watergebruik ook mee kunt helpen, door water op te slaan met kunstof tanks en dit te gebruiken bespaar je veel op het gebruik van drinkwater. Regenwater is uitstekend geschikt om de tuin water mee te geven, of het toilet mee door te spoelen. Naast dat het goed is voor het milieu, bespaar je er ook geld mee op je waterrekening. Bij Rotterdam Plastics zijn er vele verschillende soorten tanks. 

Eigenschappen van een watertank

Wanneer je een watertank koopt bij Rotterdam Plastics is het goed na te denken over de eigenschappen die de tank moet bezitten, al zijn de meeste tanks al prima geschikt van zichzelf. De grote tanks die worden gebruikt voor vervoer, zijn bijvoorbeeld al voorzien van tussenschotten. Een tank mag tevens niet veel daglicht doorlaten, dit om te voorkomen dat er alg ontstaat in de watertank. Dit is van groot belang bij een tank die voorzien wordt van drinkwater om te gebruiken.

Rotterdam Plastics

Eenvoudig onderhoud van een tank

Bij het gebruik van een watertank, is het ook geregeld nodig om deze schoon te maken. Zo zijn er veel tanks voorzien van een opening, waardoor je de binnenkant van de tank schoon kunt maken. Vergeet vooral de leidingen voor het aanvoer van het water niet mee te nemen met een schoonmaak. Heb je nieuwe onderdelen of leidingen nodig, dan kun je deze in de webshop van Rotterdam Plastics kopen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *