Payrolling bedrijf

zakelijk

Als werknemer bij een bedrijf met payroll werken? Dat is om deze redenen erg prettig!

Bedrijfsleiders die het druk hebben vragen zichzelf volop af of er geen taken zijn die ze kunnen uitbesteden. Velen komen hierbij uiteindelijk uit bij personeelszaken. Dit uitbesteden wordt vaak ook wel payroll genoemd. Voor werknemers verandert het bij het werken van zo’n payrolling bedrijf gelukkig niets. Sterker nog, misschien ben je zelfs wel beter af als medewerker van een organisatie die aan payroll doet. Lees hieronder om welke vijf redenen je bij zo’n bedrijf goed zit als personeelslid.

Juridisch sterk en eerlijk

Payrollbureaus zorgen er ten eerste voor dat wet- en regelgeving en cao’s altijd correct worden nageleefd. Er wordt dus niemand bevoordeeld of benadeeld; het is simpelweg volstrekt eerlijk. In de praktijk is dit vooral voor werknemers een pluspunt.

Ziektemeldingen

Als je je ziek meldt, dan wordt de afhandeling daarvan gedaan door de payroller. Hierdoor weet je je verzekerd van een professionele en prettige begeleiding op de weg terug naar de werkvloer. Vooral bij langdurige ziekte is dit uiteraard erg prettig.

Payrolling bedrijf

Pensioen

Mits je werkgever ervoor kiest met een payrollbureau in zee te gaan met een compleet dienstenpakket, dan mag je meteen profiteren van uitstekende pensioenregelingen. Ook hier zal natuurlijk weer alles volgens het boekje verlopen.

Verzekeringen

Een aantal grote payrollorganisaties biedt als extra voordeel dat je als werknemer aanvullende verzekeringen kunt afsluiten tegen gunstige voorwaarden. Bovendien zou je zelfs korting kunnen krijgen op je zorgverzekering.

Aanvullende trainingen

Tenslotte bieden sommige organisaties die in de payrolling zitten medewerkers de kans om zich op een online platform aan te melden voor allerlei cursussen en trainingen. Uiteraard is dit allemaal geheel vrijblijvend en gratis. In principe zou je dit kunnen zien als een extraatje bovenop je salaris.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *