Perfect voor ondernemers

raamfolie

Heb je een eigen bedrijf en wil je van je etalageruit gebruik maken, met raamfolie kun je dit uitstekend doen. Je kunt gebruik maken van verschillende kleuren, en letters om teksten te maken die betrekking hebben op je onderneming. Door er creatief mee om te gaan, maak je de etalageruit een sieraad voor je winkel. Omdat je niet beperkt bent, is het leuk om te combineren met teksten en afbeeldingen. Op deze manier kun je de winkel onderscheiden van de andere ondernemers.

Bekijk de inkijk vanaf de buitenkant

Heb je bij je winkelpand of kantoor een grote glazen ruit waardoor je veel inkijk hebt, dan is het gebruik van raamfolie one way vision een uitstekende keuze. Bij deze folie wordt de inkijk van buitenaf beperkt, maar je kunt wel van binnen naar buiten kijken. Door een opvallende print erop te laten bedrukken, is de aandacht volledig gericht op de print waardoor niemand meer let of ze wel naar binnen kunnen kijken. De folie is met name geschikt voor de middellange termijn, wel moet je rekening houden met het daglicht wat voor 50% wordt geblokkeerd. 

raamfolie

Raamfolie vol kleur

Vaak grenst aan een centrale hal een groot aantal kantoren, vaak worden grote puien van glas gebruikt om toch voldoende daglicht naar binnen te krijgen. Gebruik je folie wat vol kleur is, heb je niet alleen een erg vrolijk beeld in de hal maar je privacy in het kantoor wordt ook gegarandeerd. De folie is eenvoudig zelf aan te brengen, heb je twijfels dan zitten de specialisten van plakhetzelf.nl klaar om je alle informatie te geven die nodig is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *