professionals

gezelligheid

Je financiële carrière een flinke impuls geven: je doet het via een detacheringsbureau

Wanneer je een talentvolle financieel expert bent met de juiste kwalificaties, dan heb je op de arbeidsmarkt veel mogelijkheden. In de praktijk blijkt dat (vooral jonge) financieel deskundigen zich graag aansluiten bij een detacheringsbureau, bijvoorbeeld een bureau als B&P Professionals. Als je zo’n aansluiting bewerkstelligt kun je dus door dit bureau gedetacheerd (gestationeerd) worden bij diverse opdrachtgevers. Lees hieronder welke drie grote voordelen deze constructie biedt voor jou als werknemer.

Afwisseling

Wanneer je als werknemer een contract weet af te sluiten bij een detacheerder, dan heb je een grote kans dat je een afwisselende tijd te wachten staat. Als gedetacheerder word je immers vaak op projecten ingezet die bij opdrachtgevers spelen. Soms werk je dus om de paar maanden weer voor een nieuwe werkgever. Ook als je niet echt van dergelijke afwisseling houdt is het goed je te realiseren dat je van een dergelijke hectische tijd snel veel leert.

B&P Professionals

Veel flexibiliteit, maar toch een vast inkomen

Je werkleven is, zoals je inmiddels weet, als gedetacheerde buitengewoon afwisselend en flexibel. De kans dat je soms meer en soms minder uren moet werken is dan ook aanwezig. Het zou zelfs kunnen zijn dat je op een gegeven moment even zonder opdrachtgever zit. Voor je financiën maakt dit laatste in ieder geval niet uit. Ook als je even geen opdracht hebt krijg je namelijk gewoon je salaris van het detacheringsbureau.

Uitbreiding netwerk

Als je met grote regelmaat bij andere werkgevers wordt geplaatst leer je in relatief korte tijd erg veel mensen kennen. Je zakelijke netwerk wordt daardoor snel groter. Zeker als je je werk telkens goed doet kun je daar later in je carrière veel voordeel aan hebben. Het is namelijk bekend dat mensen vaak aan een nieuwe baan komen via een contact in hun netwerk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *