Waarvoor een schade letsel advocaat?

schade letsel advocaat

Ongevallen ontstaan ​​door onveilig gedrag en/of onveilige omstandigheden. Een belangrijke factor is het veiligheidsklimaat of de veiligheidscultuur van een organisatie. De veiligheidscultuur betreft de manier waarop de veiligheid op de werkplek wordt beheerd, bestaande uit de gedeelde attitudes, overtuigingen, percepties en waarden onder werknemers. Defecte apparatuur kan ook leiden tot ernstig persoonlijk letsel, een bekend voorbeeld zijn ongevallen door defecte ladders. Als de rubberen voetjes ontbreken, kan de basis van de aluminium stijl plotseling wegglijden op een harde vloer en kan de gebruiker vallen. Heb je een ongeval op de werkvloer gehad? Dan is het verstandig om rond te kijken naar een schade letsel advocaat. Die kan samen met jou verder kijken.

schade letsel advocaat

Voordelen van preventie

Werkgevers die passende maatregelen nemen om ongevallen op de werkplek te voorkomen, kunnen een aantal voordelen plukken. Behalve het verminderen van het aantal verwondingen op het werk, kunnen dit soort maatregelen ook helpen bij: Minder kans op juridische stappen. Het verwerven van een betere reputatie bij partners, investeerders, klanten en leveranciers. Zorg voor werknemers die zich meer gemotiveerd voelen en een hogere productiviteit laten zien. Kosten verlagen, procedures zijn nou eenmaal prijzig.

Verlaagd personeelsverloop en verzuim. Naar verluidt gaan er elk jaar meer dan 2.000.000 werkdagen verloren door ongevallen, uitglijden en struikelen alleen. In Argentinië is het aantal schade letsel advocaat in het jaar 2018 met bijna tien procent gedaald ten opzichte van het jaar ervoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *