Website laten maken

Website laten maken

Bij IWA groep kun je een website laten maken. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van geweldige sites. Onze focus ligt altijd op het behalen van resultaten. Een website laten maken kan bij IWA groep in verschillende soorten CMS. Ook maken wij websites voor verschillende branches en bedrijven.

Website laten maken

Website laten maken in verschillende CMS.


Bij IWA groep werken wij met Magento, WordPress, Laravel, Joomla en Shopify. Elk CMS heeft zijn eigen kenmerken, voordelen en nadelen. Het ligt aan de bedrijfsdoelstellingen welke CMS het beste bij jou organisatie past.

Wanneer je bij ons een website laat maken doen wij dit vaak in WordPress. Dit is een gebruiksvriendelijke CMS. Het is ook makkelijk te beheren. Een groot deel van alle websites op de hele wereld zijn gemaakt in WordPress. Wanneer je ook producten wilt verkopen op je website kun je de plug-in Woocommerce toevoegen. Dan kun je producten toevoegen en een hele shop aan je website hangen. Op deze manier kunnen mensen makkelijk producten bestellen en betalen.

Website laten maken voor verschillende branches.


Wij zijn er voor allerlei soorten ondernemers. Of je nou een ZZP’er bent of eigenaar van een grote organisatie, wij kunnen een geweldige website maken die bij jou bedrijf past. Wij creëren een huisstijl of laten de bestaande huisstijl terug komen in het design.

Waarom IWA groep?


IWA groep onderscheid zich door onze uitstekende service en geweldig webdesign. Een website laten maken bij IWA groep betekent dat jij echt succesvol wilt zijn op het internet. Onze websites worden vaak ook binnen één week opgeleverd. Helemaal zoals jij het wilt.

Ook wanneer je een webshop wilt laten maken ben je bij ons aan het juiste adres.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *